BSR Spijkenisse

Met een luisterend oor, een zachte & persoonlijke behandeling. Met respect voor lichaam, geest en situatie gaan we samen het proces aan! Ben jij er aan toe? Voel jij een ja? Neem dan contact op!

Practitioner Jonna Randsdorp

Hallo! Wie ben ik?

Mijn naam is Jonna Randsdorp. Geboren aan de andere kant van het land maar na een aantal verhuizingen in Spijkenisse terecht gekomen. Ik ben door het leven heen altijd erg ‘zoekende’ geweest naar ‘wat past nou bij mij’ en ‘wie ben ik’. Ik volgde dan ook wat er op dat moment op mijn pad kwam. Heb daardoor diverse opleidingen en beroepen uitgevoerd. Maar vond nooit echt ergens mijn passie in. Tot ik Body Stress Release ontdekte!!

Door het leven heen, ben ik door diverse oorzaken, meerdere malen behoorlijk onderuitgegaan. Ervaringsdeskundige in hoe het niet moet, zeg ik altijd maar! Toch brachten deze diepe dalen, de grootste leer- en groeiprocessen!

Inzichten kwamen toen ik mijn ‘gevoeligheid’ als HSP-er ontdekte, erkende en accepteerde. In plaats van een terugkerende valkuil gebruik ik deze nu eerder als kracht.

Ik ben gek op wandelingen in de natuur en hou van reizen en foto’s maken. Daarnaast heb ik naast Body Stress Release een grote interesse in energetisch werk. En werk ik vanuit passie & met bewondering ook met o.a. Reiki en vind ik verdieping in de Trance Healing.

Waarom ging ik zelf naar BSR:

In januari 2016 ben ik zelf gestart met het ondergaan van behoorlijk wat BSR behandelingen.

Ik liep toen als jonge moeder met veel lichamelijke klachten als; ernstige vermoeidheid, dagelijks hoofdpijn, aanhoudende nekpijn, vastzittende schouders, last van de onderrug, krampen in de benen, geheugen- en concentratieproblemen, hormonale schommelingen & moodswings, mentale stress rondom de zorgen voor mijn kinderen en eigenlijk gewoon een totaal overprikkeld brein.

De meeste problematiek ontstond echter al in 2007. Pas 9 jaar later kwam ik er achter dat de tropen vaccinaties voor mijn huwelijksreis, destijds de druppel waren die mijn emmer deed overlopen en het begin van ‘de uiting van mijn lichamelijke klachten’ hebben veroorzaakt. Deze klachten gaven problemen in het kunnen uitvoeren van mijn baan als filiaalmanager in de detailhandel. Waardoor ik via de huisarts tijdelijk, maar volledig thuis kwam te zitten.

‘Je hebt last van stress en je moet rust houden was het enige antwoord van de huisarts destijds.’

Dit kon ik toen niet goed plaatsen, ik ervaarde helemaal geen stress! En ik voelde me dus ook totaal niet gehoord!! (Nu weet ik inmiddels dat stress voor het lichaam totaal iets anders is dan alleen mentale stress en dat er vaak een (langdurige) opstapeling aan vooraf gaat op verschillende vlakken)

Ik herstelde nooit echt helemaal, nam daarom ontslag en zocht een totaal andere baan. Een parttime functie achter de schermen in een apotheek. Daar bleef ik werkzaam tot ik moeder werd. Mijn limiet van het leven goed aankunnen was echter nog steeds (te) snel bereikt wat resulteerde in steeds dezelfde terugkerende klachten. En uiteindelijk ook veel teleurstelling in mezelf en in het leven.

Juist in het moederschap kwam dit heel duidelijk naar voren. Toen dit zo erg werd dat ik mijzelf niet meer in staat voelde, om goed voor mijn kinderen te zorgen en ik niet het gevoel had dat ik er opnieuw mee terecht kon bij de huisarts, hoorde ik van de vrouw van mijn vader over Body Stress Release. Dit veranderde mijn leven!!

De behandeling sloeg gelijk aan. Wel was dit een heftig proces van op en neer gaan. Daar waar sommige klachten gelijk verdwenen, duurde het voor andere klachten veel langer. Enkele kwamen eerder versterkt terug voor deze uiteindelijk afnamen.

De sleutel was uiteindelijk; blijven behandelen en daarnaast: RUST. Mezelf de tijd geven om zo goed mogelijk te kunnen herstellen. Om vervolgens in de toekomst veel beter naar mijn lichaam te gaan luisteren. Nog steeds ga ik regelmatig voor onderhoud naar een collega! Dat gun ik mezelf en het houdt me in balans!

Body Stress Release Spijkenisse - Jonna Randsdorp
Dit is mijn BSR pad

Mijn besluit om een practitioner te worden:

Vanaf de eerste behandeling die ik kreeg, was ik geïnteresseerd in wat mijn practitioner aan het doen was. Hoe kon deze zachte manier van drukken mij nou helpen? Vertrouwen dat had ik zeker! Maar ik begreep in het begin nog niet precies hoe het functioneerde.

Door de uitleg tijdens de consulten en het lezen van een boek over Body Stress Release kreeg ik al snel inzichten. Na het zelf ervaren wat BSR voor mijn lichaam kon doen, had ik voor het eerst echt het gevoel: ‘Dit wil ik anderen ook kunnen bieden.’

14 april 2019 mocht ik mijn sollicitatie mondeling komen toelichten en 25 april 2019 kwam het bevestigende mailtje dat ik was toegelaten tot de opleiding. Waarna ik in november 2019 voor ruim 4 maanden naar Engeland vertrok.

Los van het verhelpen van mijn eigen, vele lichamelijke klachten, bracht BSR me onder andere ook de volgende inzichten.

· Dat ik te weinig voor mezelf leefde en meer met andere bezig was.

· Dat dag-in-dag-uit jezelf met dingen bezig houden, die eigenlijk niet goed voelen, ook stress is.

· Dat naar iedereen altijd maar ‘vanzelfsprekend ja zeggen’, eigenlijk ‘vaak een nee zeggen is tegen jezelf’.

· Dat de impact van emotionele lading in het leven een grote factor kan zijn in lichamelijke klachten en vaak diep ligt opgeslagen in onze cellen.

· Dat we ons heel vaak druk maken om dingen die buiten ‘onze eigen cirkel van invloed’ vallen.

Na een heel goed eigen herstel, wil ik heel graag alle mensen, die met hetzelfde gevoel lopen van niet meer weten hoe je de dag moet doorkomen, kunnen helpen. Er kunnen zijn voor diegene die het gevoel hebben dat hun lijf hen teleurstelt op alle vlakken. Mensen die de hoop hebben opgegeven dat het nog goed komt, helpen om te resetten. Het zelf herstellend vermogen middels BSR activeren zodat je weer net zoveel vertrouwen in jezelf en je lichaam krijgt. Want ik heb ervaren dat het kan en dat gun ik iedereen!

In 2016 startte ik dus zelf met BSR, in 2017 nam ik het besluit dat ik zelf een practitioner wilde worden. Ik rondde in 2020 met groot succes de opleiding in de UK af, opende op 9 maart 2020 met veel enthousiasme mijn eigen praktijk waar ik inmiddels al heel veel mensen heb mogen begeleiden. Voel je welkom om vrijblijvend contact op te nemen als je jouw situatie en klachten wilt bespreken, om te kijken of BSR wat voor jou kan zijn.

Bij mij beginnen met Body Stress Release
BSR Spijkenisse - Jonna Randsdorp

Body Stress Release Praktijk
Practitioner Jonna Randsdorp

Curieweg 5
3208 KJ Spijkenisse

info@bsrspijkenisse.nl
www.bsrspijkenisse.nl
 

Bel/app voor informatie of een afspraak naar  06-53154326

Als u dit formulier invult neem ik zo snel mogelijk even contact met u op.