Home > Algemeen > Nieuws

Nieuws


Opening praktijken volgens richtlijnen

08 mei, 2020 -

Goed nieuws! Vanaf maandag 11 mei mag onze praktijk weer open. Daar zijn we blij mee!
Aan de hand van een protocol: Leidraad infectiepreventie Covid-19, zullen we er alles aan doen om cliënten veilig in onze praktijk te ontvangen. Dit protocol is in samenwerking met de overheid opgesteld door koepelorganisaties en beroepsverenigingen in de complementaire zorg.

De leidraad in het kort:
- bij (vermoeden van) gezondheidsklachten van cliënt of therapeut wordt geen afspraak gemaakt of wordt de afspraak afgezegd;
- de algemene RIVM-richtlijnen over hygiëne worden gevolgd (handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, 1,5 m afstand waar mogelijk);
- afspraken worden zo gepland dat cliënten elkaar zo min mogelijk treffen in de wachtruimte;
- de practitioner zorgt voor uitgebreide, algemene hygiëne en desinfectie van de praktijk(ruimte).

Aan de hand van deze leidraad zorgen we samen voor een zo gezond mogelijke praktijkomgeving. Heeft u vragen of bent u benieuw naar het uitgebreide protocol? Vraag ernaar bij uw eigen of dichtsbijzijnde practitioner.
Het is even wennen, voor ons allemaal. Maar we zijn blij u weer te verwelkomen voor een Body Stress Release-consult. Blijf gezond en graag tot ziens!

Verlenging praktijksluiting tot 20 mei

22 apr, 2020 - Geachte cliënten, de sluiting van alle Body Stress Release-praktijken is verlengd tot 20 mei aanstaande. Als practitioners hebben wij een contactberoep waarbij het waarborgen van 1,5 meter afstand geen optie is, Achter de schermen werken we aan een protocol waarmee we, zodra er groen licht is vanuit de overheid, op een zo veilig mogelijke manier weer aan de slag kunnen. Heeft u vragen over de actuele stand van zaken, stel ze aan uw eigen practitioner of stuur een mail naar mededeling@bodystressrelease. We staan u graag te woord. We zien ernaar uit om u in de praktijk (terug) te zien!

Praktijksluiting voorlopig tot 28 april

31 mrt, 2020 -

Geachte cliënten, als Body Stress Release-practitioners hebben wij een contactberoep. Voor deze beroepsgroep is op 23 maart vanuit de overheid de maatregel afgekondigd om per direct de praktijk te sluiten. Dit geldt voorlopig tot 28 april.

Alle collega's doen dit met pijn in het hart, we begrijpen dat het voor cliënten heel lastig kan zijn. Maar met elkaar moeten we er alles aan doen om de uitbraak van het coronavirus te beteugelen. In spoedeisende gevallen bestaat toch de mogelijkheid tot een consult, dat kan echter alleen op indicatie van een arts. Voor alle andere vragen, informatie of voor een steuntje in de rug: neem contact op met uw eigen practitioner. We staan u graag te woord.
Zorg goed voor uzelf, blijf thuis. We zien u graag in goede gezondheid terug!

Uw afspraak en het coronavirus

17 mrt, 2020 -

Het coronavirus is in Nederland. Wellicht vraagt u zich af of u uw afspraak voor Body Stress Release (BSR) wilt laten doorgaan of niet. In het algemeen wijzen we u op het beleid van de rijksoverheid en de RIVM, dat zegt: heeft uw verkoudheidsklachten, blijf dan thuis. Zeg uw afspraak af. Behoort u tot de risicogroep, maak dan uw eigen afweging of u de afspraak wel of niet door laat gaan.

De zorg die wij leveren, is geen vitale zorg. Maar Body Stress Release kan zeker bijdragen aan uw welzijn in deze stressvolle tijd. BSR activeert immers het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
BSR-praktijken informeren hun cliënten over voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Sommige praktijken hebben uit eigen overweging besloten om de deur tot nader order te sluiten, andere bieden de mogelijkheid om de afspraak kosteloos te annuleren. Informeer bij uw eigen praktijk naar het beleid dat gevolgd wordt. Het bestuur van de BSRAN houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal haar leden waar nodig informeren en adviseren. Wij wensen iedereen sterkte in deze bijzondere tijd; zorg goed voor elkaar!

Nieuws op Facebook

01 sep, 2017 - www.facebook.com/BodyStressReleaseNederland